Gevelbekleding

Omni Wood installeert een gevariëerd gamma geventileerde gevelbekleding: massief hout, volkernplaten of -volkernstroken, ook wel sidings of gevelplanken genoemd. Dit is een ideale oplossing in combinatie met na-isolatie langs buiten van een bestaand gebouw maar kan ook perfect geplaatst worden op nieuwe woningen al dan niet in houtskelet.

Het type gevelbekleding dat men kiest hangt in de eerste plaats af van de verwachtingen die men stelt. Is men op zoek naar een onderhoudsvriendelijke oplossing waarmee men jaren gerust is, dan raden we eerder TRESPA aan,  in de vorm van platen ‘Meteon‘ of stroken ‘Pura‘ al dan niet overlappend. Wil men toch het unieke en charmante karakter van massief hardhout, dan stellen we u graag onze VETEDY producten voor.

Tenslotte, onder het motto ‘de klant is koning’, luisteren we uiteraard naar u indien u toch liever met andere producten werkt. We hebben de nodige ervaring opgebouwd met o.a. producten op basis van cementvezel en natuurlijk ook thermisch behandelde houtsoorten.

2019-02-15 11.39.20
IMG_1775
gevelbekleding, Vetedy, iroko
gevelbekleding, Eternit, Cedral
gevelbekleding, Trespa Meteon
Vetedy, gevelbekleding, paddouk
Vetedy, paddouk, verstek
gevelbekleding, Trespa Pura, ebony slate
PHOTO-2021-09-23-18-31-09 (4)
Trespa Pura Meteon
2017-10-25 08.34.43
SAMSUNG
gevelbekleding, Vetedy

Kunnen we u helpen?

Heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord.

Heeft u een suggestie? Dan willen we dat ook horen.