Daken

Het dak boven uw hoofd moet perfect zijn! Omni Wood staat paraat voor het plaatsen van daken op nieuwbouw alsook renovatie van bestaande daken, zowel hellende daken als platte daken. Een aanrader: het hellend dak met geprefabriceerde OMNI TRUSS spanten, ontworpen en geproduceerd door onze eigen mensen.

Gevelbekleding

Omni Wood verzorgt de plaatsing van een gevariëerd gamma geventileerde gevelbekledingen: massief hout, volkernplaten en -stroken of stroken op basis van cementvezel. Dit is een ideale oplossing in combinatie met na-isolatie langs buiten van een bestaand gebouw maar kan ook perfect geplaatst worden op nieuwe woningen al dan niet in houtskelet.

Maat- en Inbouwkasten

De produktie van maatkasten of dressings was de eerste hoofdactiviteit waarmee Omni Wood 20 jaar geleden in actie schoot. De mogelijkheden zijn hier oneindig. Voor heel wat klanten met een Omni Wood dak, verzorgen we dan ook de inbouw van kasten op de zolderverdieping om zodoende een perfect geheel te creëren wat betreft duurzaamheid en functionaliteit, zeker in het geval men kiest voor een Omni Truss dak.

Houtskelet

Wat betreft duurzaamheid en comfort kennen houtskeletwoningen geen gelijke. Deze woningen zijn brandveilig. Hierover bestaan nog steeds misverstanden. Het Omni Wood atelier verzorgt de productie van volledige woningen in houtskelet.  De wanden worden vervolgens naar de werf getransporteerd met behulp van een speciale telescopische aanhangwagen. Hier aangekomen, wordt het gebouw in een mum van tijd samengesteld, soms op 3 dagen tijd voor een kleine woning.

Inblaasisolatie

Het inblazen van daken en houtskeletmuren met houtvezels als isolatie materiaal is een standaard onderdeel van onze activiteit als totaalaannemer. Deze dienst is ook beschikbaar aan andere aannemers of bouwheren die met andere aannemers werken voor hun dak of houtskelet. Houtvezels zijn 100% ecologisch en een goede isolator, dus het milieu wint tweemaal. Bovendien gebeuren deze werken supersnel, op minder dan een dag kan men het dak van een gebouw isoleren met een team van 2 vaklui. Voor alle duidelijkheid: deze techniek heeft niets te maken met het inblazen van spouwmuren.

Prefab dakspanten

De Omni Truss geprefabriceerde dakspanten zijn het product van jaren ervaring en een voortdurende zoektocht naar de ideale dakcontructie. Met behulp van speciale software en een half-automatisch productieproces maken wij uw dakspanten snel, efficient en met precisie. De spanten zijn verkrijgbaar als pakket en kunnen zowel aan collega dakwerkers, bouwheren die met andere aannemers werken, of andere klanten geleverd worden.

Ecologische isolatie

Wij zijn een grote voorstaander van ecologische materialen en promoten het gebruik van deze materialen dan ook bij de bouwheer voor zijn project. Als bevoorrechte partner van Gutex, kan u ook bij ons terecht voor het aankopen van alle Gutex producten, onafhankelijk de hoeveelheid.

Interieurbekleding

Onze interieur afdeling onder leiding van een interieurarchitecte biedt een enorm keuze aan unieke houten wandpanelen, opgebouwd met zowel nieuwe als gerecycleerde houtsoorten. Samen met onze partner Wooden Wall Design bieden wij 20 ontwerpen aan die het interieur een warme en exclusive touch geven.

Machine verhuur

Verhuur van Manitou MRT kraan/hoogtewerker, Manitou ATJ hoogtewerker, Potain Igo 18 torenkraan, Weidemann wiellader of Hyster heftruck op gas.

Kunnen we u helpen?

Heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord.

Heeft u een suggestie? Dan willen we dat ook horen.