Daken

Het dak boven uw hoofd moet perfect zijn! OMNI WOOD staat paraat voor het plaatsen van daken op nieuwbouw alsook renovatie van bestaande daken, zowel hellende daken als platte daken. Een aanrader: het hellend dak met geprefabriceerde OMNI TRUSS spanten, ontworpen en geproduceerd door onze eigen mensen.

Gevelbekleding

OMNI WOOD verzorgt de plaatsing van een gevariëerd gamma geventileerde gevelbekledingen: massief hout van VETEDY of TRESPA volkernplaten en -stroken. Dit is een ideale oplossing in combinatie met na-isolatie langs buiten van een bestaand gebouw maar kan ook perfect geplaatst worden op nieuwe woningen al dan niet in houtskelet.

Maat- en inbouwkasten

De produktie van maatkasten en dressings was de eerste hoofdactiviteit waarmee OMNI WOOD 20 jaar geleden in actie schoot. De mogelijkheden zijn hier oneindig. Voor heel wat klanten met een OMNI WOOD dak, verzorgen we dan ook de inbouw van kasten op de zolderverdieping om zodoende een perfect geheel te creëren wat betreft duurzaamheid en functionaliteit, zeker in het geval men daarbij ook kiest voor een OMNI TRUSS dak.

Houtskelet

Wat betreft duurzaamheid en comfort kennen houtskeletwoningen geen gelijke. Deze woningen zijn brandveilig. Hierover bestaan nog steeds misverstanden. Het OMNI WOOD atelier verzorgt de productie van volledige woningen in houtskelet.  De wanden worden vervolgens naar de werf getransporteerd met behulp van een speciale telescopische aanhangwagen. Hier aangekomen, wordt het gebouw in een mum van tijd samengesteld, soms op 3 dagen tijd voor een kleine woning.

Inblaasisolatie

Het inblazen van daken en houtskeletmuren met isolatie materiaal op basis van houtvezel, meer bepaald GUTEX Thermofibre, is een standaard onderdeel van de OMNI WOOD activiteiten als totaalaannemer. Deze dienst is ook beschikbaar aan andere aannemers of bouwheren die met andere aannemers werken voor hun dak of houtskelet. Houtvezels zijn 100% ecologisch en een goede isolator, dus het milieu wint tweemaal. Bovendien gebeuren deze werken supersnel, op minder dan een dag kan men het dak van een gebouw isoleren met een team van 2 vaklui. Voor alle duidelijkheid: deze techniek heeft niets te maken met het inblazen van spouwmuren.

Prefab dakspanten

De OMNI TRUSS geprefabriceerde dakspanten zijn het product van jaren ervaring en een voortdurende zoektocht naar de ideale dakcontructie. Met behulp van speciale software en een half-automatisch productieproces maken wij uw dakspanten snel, efficient en met precisie. De spanten zijn verkrijgbaar als pakket en kunnen zowel aan collega dakwerkers, bouwheren die met andere aannemers werken, of andere klanten geleverd worden.

Ecologische isolatie

OMNI WOOD is een grote voorstaander van ecologische materialen en promoten het gebruik van deze materialen dan ook bij de bouwheer voor zijn project. Als bevoorrechte partner en handelaar van GUTEX, kan u ook bij OMNI WOOD terecht voor de aankoop van alle GUTEX producten, onafhankelijk de hoeveelheid. De meest courante producten zijn meteen beschikbaar uit onze voorraad terwijl andere producten binnen een paar dagen rechstreeks bij de klant geleverd kunnen worden.

Interieurbekleding

De OMNI WOOD interieur afdeling  biedt een enorm keuze aan unieke houten wandpanelen, samengesteld van zowel nieuwe als gerecycleerde houten. Samen met onze partner WOODEN WALL DESIGN, gevestigd in het Baltische Woud van Letland,  bieden wij 20 ontwerpen aan die elk interieur een warme en exclusive touch geven.

Machineverhuur

Verhuur van Manitou MRT 2540 kraan/hoogtewerker, Manitou ATJ+ 160 hoogtewerker of Potain Igo 18 torenkraan.

Kunnen we u helpen?

Heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord.

Heeft u een suggestie? Dan willen we dat ook horen.