Houten wandbekleding bij Quadrus

Deze week een klein overzicht van Quadrus in Waver. Vertrek vanuit Sint-Truiden richting E40 en dan E411. Na 1 uur en 30 minuten kwam ik eindelijk op mijn bestemming toe.

Valerie begroette me en liet me de plek ontdekken waar de prachtige houten kaders zijn tentoongesteld.

 

Je kan bij Quadrus volgende modellen bewonderen:

 

‘Alias’ ~ dit model is gemaakt van gerecycled oud den en spar. Je zal verrast zijn door de authenticiteit van deze stukken hout. Dit hout toont duidelijk dat het geleefd heeft en is om deze reden bijzonder charmant. Dit model ‘Alias’ is tussen de 20 en 39 mm dik, en zijn 3D-beweging zal je zeker intrigeren.

 

‘A Priori’ ~ dit model is gemaakt van gerecycleerd oud den en spar. Dit model ‘A Priori’ is tussen de 15 en 30 mm dik. Er is meer regelmaat in de structuur van dit model en ook dit is bijzonder mooi en even aantrekkelijk.

Onze partenaire :

Quadrus S.A

Boulevard de l’Europe 115

1300 Waver

(voor Walibi)

Tel : 010/40.14.03

Open:

Maandag tot vrijdag : 9u – 18u & zaterdag : 10u – 17u

‘Déjà Vu’ ~ dit model is gemaakt van eik. Voor de beurs Bois & Habitat in Namen (maart 2018) hebben we een wand opgebouwd uit Déjà Vu en het was een groot succes! Dit model is ruw hout in zijn pure staat. Doordat de eiken blokken in twee zijn gesplitst, zien we de natuurlijke scheuren van deze beweging. Dit ‘Déjà Vu’-model is tussen de 30 en 40 mm dik.

 

‘Incognito’ ~ dit model is gemaakt van gerecycled oud den en spar. Dit is de meer verfijndere versie van ‘Alias’ en het is tussen de 14 en 29 mm.

 

Aarzel niet om Quadrus een bezoekje te brengen!